Veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over evenementen, tickets en zaalverhuur bij Forum Sittard.

Wil je met een grote groep komen, maar weet je niet precies hoeveel kaarten je hiervoor nodig hebt? Stuur dan even een e-mail naar office@forumsittard.nl zodat we contact met je op kunnen nemen!

Elke kaartkoper ontvangt van ons een e-mail met hierin details over het afgelaste evenement. In deze servicemail wordt gevraagd om uw bankgegevens te sturen aan een e-mailadres. Het betaalde bedrag wordt hierna teruggestort op de door u gegeven bankgegevens.

Bij een verplaatsing ontvangt iedere kaartkoper een e-mail met hierin de details. Je gekochte tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Ben je verhinderd? Stuur dan even een e-mail naar office@forumsittard.nl.

Nee, wij accepteren geen cadeaukaarten bij de avondkassa.

In de nabije omgeving van Forum Sittard bevinden zich genoeg parkeergelegenheden.

– Parkeergarage ABC: Een 24-uurs parkeergarage tegenover Forum Sittard. Dit is een betaalde parkeergarage. Loopafstand: 1 minuut.
Adres: De Wieër, Sittard

– Tempelplein: Een open parkeerplaats even verderop in de straat van Forum Sittard. Vanaf 19.00 uur gratis toegankelijk. Loopafstand: 10 minuten
Adres: Tempelplein 15, 6131 JC Sittard

– Oda Parking: De ondergrondse parkeergarage van het centrum van Sittard. Deze is ook 24 uur geopend en is een betaalde parkeergarage. Loopafstand: 10 minuten
Adres: Haspelsestraat 41, 6131 GD Sittard

Ga naar https://forumsittard.stager.nl/web/tickets en log hier in. Onder het knopje ‘Menu’ staan de kopjes ‘Persoonlijke gegevens’ en ‘Wijzig wachtwoord’. Hier kunt u uw wachtwoord en uw persoonlijke gegevens wijzigen.

Je tickets worden altijd opgeslagen in je ‘stager account’. Ga naar https://forumsittard.stager.nl/web/tickets en log hier in. Klik op ‘Menu’ en onder het kopje ‘Mijn Tickets’ staan de tickets opgeslagen. Deze kunt u opnieuw downloaden en opslaan.

Nee, dit is niet zomaar toegestaan. Wilt u foto’s of video’s maken met een professionele camera, neem dan eerst contact op met office@forumsittard.nl

De consumptiemunten bij Forum Sittard blijven altijd geldig. Mocht je dus munten over hebben, dan kan je ze altijd gebruiken bij een volgend evenement. Bij sommige evenementen kan je zelfs al munten vooraf kopen tegen een gereduceerd tarief. Deze munten worden bij het scannen van de tickets overhandigd.

Kaarten voor evenementen zijn in de voorverkoop alleen online te bestellen. Wel is er een avondkassa beschikbaar op de avond van het evenement, mits dit evenement niet uitverkocht is. Houdt er wel rekening mee dat de deurprijs vaak hoger ligt dan de voorverkoopprijs.

Ja, dit kan. Zorg dat de verlichting van het scherm op maximaal staat en laat het ticket zien aan onze scanner.

Wij hebben geen speciale rookruimte. Rokers kunnen wel bij de overdekte entree roken.

Nee, het is niet toegestaan om eigen drank of eten mee te nemen.

Ja, er is een bewaakte garderobe aanwezig. Deze is geheel gratis te gebruiken.

De grote zaal van Forum Sittard is ook toegankelijk voor mindervaliden. Zo zijn er geen trappen of hoge drempels om de zaal te betreden en is er op de begaande grond een mindervalidetoilet beschikbaar.

Jazeker! Kijk even op onze verhuurpagina of neem contact met ons op. We denken graag met je mee!