Veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over evenementen, tickets en zaalverhuur bij Forum Sittard.

Wij hanteren altijd een pauze van 15 minuten tijdens onze films. Deze pauze zit ook al in de verwachte eindtijd erbij berekend.

In de nabije omgeving van Forum Sittard bevinden zich genoeg parkeergelegenheden.

– Parkeergarage Ligne Sittard: Een 24-uurs parkeergarage in centrum Sittard. Dit is een betaalde parkeergarage. Loopafstand: 5 minuten.
Adres: Haspelsestraat 42, Sittard

– Tempelplein: Een open parkeerplaats even verderop in de straat van Forum Sittard. Vanaf 19.00 uur gratis toegankelijk (donderdagavond vanaf 22:00 uur). Loopafstand: 5 minuten
Adres: Tempelplein 15, 6131 JC Sittard

– Oda Parking: De ondergrondse parkeergarage van het centrum van Sittard. Deze is ook 24 uur geopend en is een betaalde parkeergarage. Loopafstand: 10 minuten
Adres: Haspelsestraat 41, 6131 GD Sittard

Ga naar https://forumsittard.stager.nl/web/tickets en log hier in. Onder het knopje ‘Menu’ staan de kopjes ‘Persoonlijke gegevens’ en ‘Wijzig wachtwoord’. Hier kunt u uw wachtwoord en uw persoonlijke gegevens wijzigen.

Je tickets worden altijd opgeslagen in je ‘stager account’. Ga naar https://forumsittard.stager.nl/web/tickets en log hier in. Klik op ‘Menu’ en onder het kopje ‘Mijn Tickets’ staan de tickets opgeslagen. Deze kunt u opnieuw downloaden en opslaan.

Ja, er is een garderobe aanwezig. Deze is geheel gratis te gebruiken.

Kaarten voor films en evenementen zijn in de voorverkoop alleen online te bestellen.

Ja, dit kan. Zorg dat de verlichting van het scherm op maximaal staat en laat het ticket zien aan onze scanner.

Nee, het is niet toegestaan om eigen drank of eten mee te nemen.

Onze filmzaal is ook toegankelijk voor mindervaliden. Zo zijn er geen trappen of hoge drempels om de zaal te betreden en is er op de begaande grond een mindervalidetoilet beschikbaar.

Forum Sittard is een cashless theater. Dat wil zeggen dat je bij Forum Sittard alleen met pin of contactloos kan betalen. We accepteren geen contant geld.