Tribute Night: Supertramp
Century's Crime

  • 30-10-2021
  • 20:30
  • concert
Tribute Night: Supertramp

Beleef op zaterdag 30 oktober 2021 Supertramp met de tributeband Century’s Crime! De legendarische band is bekend van onder andere Dreamer, School en Breakfast in America. De coverband Century’s Crime -vernoemd naar het album Crime of the Century- zet een legendarische en authentieke show neer waarbij de bekende en minder bekende nummers van Supertramp weer voor even tot leven komen op zaterdag 30 oktober 2021 bij Forum Sittard in samenwerking met Stichting Rooster Rock!

Century’s Crime
In 1974 bracht Supertramp ‘Crime of the Century’ uit, hun doorbraakalbum!
De hits ‘Dreamer’, ‘School’ en ‘Crime of the Century’ zijn inmiddels echte Evergreens. De onmiskenbare zang, de spookachtige saxofoon en het ‘geluid’ van Supertramp zijn voor altijd in ons geheugen, onze ziel en herinneringen gedrukt.

De band-leden, allemaal die-hard Supertramp-fans, herleven de geest en het geluid van de originele opnames, live concerten en video’s om een concert neer te zetten die één van de beste en beroemdste bands ter wereld waardig is!

Laat je ogen en oren je bedriegen door ‘Century’s Crime’ – Supertramp Tribute band en geniet van ‘Dreamer’, ‘School’, ‘Breakfast in America’, ‘Goodbye Stranger’, ‘It’s Raining Again’, ‘Take the Long Way Home’, ‘The Logical Song’, ‘My Kind of Lady’, ‘Crime of the Century’ en nog veel meer….

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€17,50- Early Bird (Let op! Maximaal 75 tickets beschikbaar!)

€40,- Early Bird inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

€20,- Ticket

€42,50,- Ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 20.30 uur.
Verwachte eindtijd: 23:30 uur.

Let op! Dit betreft een sta-concert en het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets