Tribute Night: Queen
Great Queen Rats

  • 01-11-2019
  • 21:00
  • concert
Tribute Night: Queen

Eén van de beste Queen-tributebands van Europa komt op vrijdag 1 november naar Forum Sittard!

Great Queen Rats
De Great Queen Rats zijn de hele wereld al over geweest. Zowel in Europa, de VS als in Azië heeft de Italiaanse band een muzikale voet aan wal gezet. Ze brengen een fantastische muzikale tributeshow met de voor iedereen bekende hits als We Will Rock You, We Are The Champions en I Want To Break Free. Maar ook de echte fans komen aan hun trekken met onder andere Keep Yourself Alive, Killer Queen en Need Your Loving Tonight.

Een live optreden van de Great Queen Rats is een aparte ervaring en dat moet je gewoon meemaken! Alle details zijn op een fantastische manier in de show verwerkt; de kostuums, de instrumenten, de originele tune en the looks. Of zoals de band zelf zegt: “We Will Rock You, Queen Style!”

Voorprogramma Stagefright
Stagefright is een jonge rockband uit Geleen. Met een combinatie van covers van bekende artiesten zoals AC/DC en Anouk, maar ook eigen nummers, speelt deze band het dak eraf in lokale cafés en kleine festivals!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€15 voorverkoop ticket

€37,50,- Voorverkoop Ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Aan de avondkassa zijn de kaarten, indien beschikbaar, verkrijgbaar voor:
€20,- ticket only.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 21.00 uur.
Verwachte eindtijd: 00:30 uur.

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets