Tribute Night: Pink Floyd
Absolutely Floyd

  • 18-04-2020
  • 20:00
  • concert

Op zaterdag 18 april 2020 brengt Absolutely Floyd een eerbetoon aan één van de grootste bands ter wereld… Pink Floyd!

Echoes Of A Distant Time Part II
Absolutely Floyd neemt in deze tour het publiek weer mee op een avontuurlijke reis langs het oeuvre van Pink Floyd. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en veelal zelf gemaakte videoprojecties, maakt het sta-concert van Absolutely Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken. Behalve alle hits komen ook andere parels voorbij en zelfs solostukken van Rogers Waters en David Gilmour ontbreken niet!

Absolutely Floyd: A Tribute To Legends
Absolutely Floyd heeft inmiddels bewezen tot de top van de Nederlandse Pink Floyd tributes te horen. Voor jong en oud is een Absolutely Floyd-performance een feest van herkenning. Laat je op zaterdag 18 april meevoeren in de wereld die Pink Floyd heet!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€22,50 Early Bird (Let op! Maximaal 100 tickets beschikbaar!)

€45- Early Bird inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

€25,- Voorverkoop Ticket

€47,50,- Voorverkoop Ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 21.00 uur.
Verwachte eindtijd: 00:00 uur.

Let op:
Het betreft een sta-concert en het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets