Tribute Night: Pink Floyd
Absolutely Floyd

  • 18-04-2020
  • 20:00
  • concert

Op zaterdag 18 april 2020 brengt Absolutely Floyd het tweede deel van haar succesvolle tour Echoes Of A Distant Time naar Sittard!

Echoes Of A Distant Time Part II
Absolutely Floyd neemt in deze vervolgtour het publiek weer mee op een avontuurlijke reis langs het oeuvre van Pink Floyd. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en veelal zelf gemaakte videoprojecties, maakt het concert van Absoluty Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken. Behalve alle hits komen ook andere parels voorbij en zelfs solostukken van Rogers Waters en David Gilmour ontbreken niet!

Absolutely Floyd: A Tribute To Legends
Absolutely Floyd heeft inmiddels bewezen tot de top van de Nederlandse Pink Floyd tributes te horen. Tijdens een concert wordt de bezoeker verwend met een keur aan hits uit het gehele oeuvre van Pink Floyd met af en toe een uitstapje naar een solonummer van David Gilmour en Roger Waters. Dit alles aangevuld met veelal zelf geproduceerde videobeelden en een fantastische lichtshow!

Voor jong en oud is een Absolutely Floyd-performance een feest van herkenning. Laat je op zaterdag 18 april meevoeren in de wereld die Pink Floyd heet!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€22,50 Early Bird (Let op! Maximaal 150 tickets beschikbaar!)

€45- Early Bird inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

€25,- Voorverkoop Ticket

€47,50,- Voorverkoop Ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Aan de avondkassa zijn de kaarten, indien beschikbaar, verkrijgbaar voor:
€30,- ticket only.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 21.00 uur.
Verwachte eindtijd: 00:00 uur.

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets