Tribute Night: Michael Jackson
Off The Wall tribute to Michael Jackson

  • 23-11-2019
  • 20:30
  • concert
Tribute Night: Michael Jackson

In 2019 is het exact tien jaar geleden dat ‘The King of Pop’ Michael Jackson overleed. Daarom organiseert Forum Sittard op zaterdag 23 november een sta-concert Tribute Night: Michael Jackson!

In de stijl van Michaels laatste show “This Is It” worden bezoekers van Off The Wall ondergedompeld in een spectaculaire popbelevenis. Een show waarin alles draait om de muziek van The King of Pop. Te midden van een vlammende lichtshow brengen zes virtuoze muzikanten, drie backingvocalisten, leadzanger Milton Wijngaarde (bekend van Roméo!) en twee professionele dansers de karakteristieke Michael Jackson vibe tot leven.

Off The Wall tribute to Michael Jackson
Off The Wall is een gloednieuw Michael Jackson tribute-act, waarin het briljante en wereldberoemde repertoire van The King of Pop centraal staat. Een wervelwind van muziek, licht en spetterende dans, verzorgd door topmuzikanten en -performers van eigen bodem. Off The Wall is een state-of-the-art theatershow die de ziel van Michael Jackson weer tot leven wekt!

Milton Wijngaarde
Voormalig Roméo-leadzanger Milton Wijngaarde garandeert met zijn grote stembereik een avond vol hoogtepunten. Een avond waarop bezoekers de energieke en krachtige sound van Michael Jackson te horen krijgen!

Voorprogramma M’Lynn & Friends
M’Lynn & Friends is een akoestisch trio bestaande uit M’Lynn Hochstenbach, Niels Hochstenbach en Stijn Eurelings. Ze steken nummers van onder andere Ilse DeLange, Avicii en Acda & De Munnik in een eigen jasje.

Na optredens op o.a. Pop on Top Valkenburg, Mama’s Pride én Parkfestival Sittard staan ze op zaterdag 23 november in het voorprogramma!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€20,- voorverkoop ticket.
€42,50- voorverkoop ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Aan de avondkassa zijn de kaarten, indien beschikbaar, verkrijgbaar voor:
€25,- ticket only.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start live-muziek: 20.30 uur.
Verwachte eindtijd: : 23:30 uur.

Let op:
Het betreft een sta-concert en het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets