Tribute Night: Fleetwood Mac
Mirage

  • 09-11-2019
  • 20:30
  • concert
Tribute Night: Fleetwood Mac

Op zaterdag 9 november presenteert Forum Sittard i.s.m. Ap Art Events een sta-concert Tribute to Fleetwood Mac met de band Mirage! Mirage is dè band om de gouden hits van Fleetwood Mac te laten herbeleven. Verwacht tophits zoals: Songbird, Dreams, Go Your Own Way, The Chain en veel meer…

Mirage tribute to Fleetwood Mac
De band Mirage bestaat uit vijf topmuzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van toen nieuw leven in te blazen.In de bekende flamboyante kleding met top hats en prachtige harmonieën, nemen de leden van Mirage je mee in de sprookjeswereld van Fleetwood Mac.

De songs worden weergaloos vertolkt met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in b.v. nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Ook de van Christine Mc Vie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin’ Fun’ worden fantastisch neergezet. En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’, ‘Don ’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ ook de revue!

De sterke zangkwaliteiten van elk individueel lid garanderen zowel een gevarieerd programma als de prachtige harmonieën die inherent zijn aan de muziek van Fleetwood Mac. Dankzij een eersteklas line-up van doorgewinterde professionals, waaronder voormalig Wild Romance-drummer Gus Genser, bassist Joyce van den Hoorn, toetsenist Louise van de Sande Bakhuyzen, gitarist Dominik Sprenger en zanger Chaja van der Heide belooft dit een avond vol kwaliteitsmuziek te zijn!

Waan je terug in de tijd tijdens deze Tribute Night: Fleetwood Mac door ‘Mirage’!

Voorprogramma Moris Muzic
Moris maakt muziek met zijn hele hart en is een Loopartist. Geïnspireerd door Ed Sheeran, Brian Fritzy, is hij zich gaan verdiepen in het maken van loops. Een loop is het opnemen van een ritme of melodie die zich steeds herhaald. Door de techniek kun je meerdere melodieen en ritmes over elkaar opnemen en zo maak live je eigen backing track of je band, maar dan in je eentje.

Met een repertoire van jazz tot rock maakt Moris een Mashup van de meest bekendste hits!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€15,- Early Bird (uitverkocht)

€37,50- Early Bird inclusief 10 consumptiemunten (uitverkocht)

€20,- Voorverkoop Ticket

€42,50,- Voorverkoop Ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 20.30 uur.
Verwachte eindtijd: 23:30 uur.

Let op:
Het betreft een sta-concert en het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets