Tribute Night: Ed Sheeran
The Ed Sheeran Experience

  • 02-11-2019
  • 21:00
  • concert
Tribute Night: Ed Sheeran

Het kon niet uitblijven dat er een Tribute Night kwam van ’s werelds best verkochte artiest in 2017 en 2018! De Engelse Jack Shepherd is dé beste Ed Sheeran imitator op dit moment en staat op zaterdag 2 november in Forum Sittard tijdens het sta-concert Tribute Night: Ed Sheeran!

The Ed Sheeran Experience
Jack reist inmiddels al de hele wereld over om fantastische live tribute shows te geven van Ed Sheeran. Zijn doel? Zorgen dat iedereen de volledige Ed Sheeran ervaring meemaakt!

Net als Ed Sheeran is hij een zeer getalenteerde muzikant. Sterker nog, Jack is de enige imitator die Ed Sheeran volledig kan nabootsen! Rappen, Beat Boxen en uiteraard ook de speciale loopstation zónder backing tracks kan je aan Jack overlaten.

Met dezelfde relaxte houding, zijn identieke looks en zelfs dezelfde schoenmaat (!) heeft Jack, net als Ed, een bijzondere controle over het podium en het publiek! Hiervoor gebruikt hij exact dezelfde gitaren als Ed Sheeran om precies dezelfde sound te creëren. Hij heeft zelfs een handgemaakte replica van Ed’s 00!

Doe je ogen dicht en waan je bij een concert van Ed Sheeran, maar dan van héél dichtbij!

Voorprogramma Harry Muyres
Het voorprogramma van deze avond is singer-songwriter Harry Muyres.
Zijn repertoire bestaat uit bekende covers, veelal van zijn grote voorbeelden Neil Young en Bob Dylan, afgewisseld met eigen werk. De begeleiding van zijn zang wordt hierbij ingekleurd met gitaar en mondharmonica.

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€15,- Voorverkoop ticket

€37,50,- Voorverkoop ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Aan de avondkassa zijn de kaarten, indien beschikbaar, verkrijgbaar voor:
€20,- ticket only.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 21.00 uur.
Verwachte eindtijd: 00:00 uur.

Let op:
Het betreft een sta-concert en het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets