Tribute Night: Coldplay & U2
The Scientists & L.A.vation (USA)

  • 16-11-2018
  • 21:00
  • concert

Na een volledig uitverkocht concert in 2017 wilden de bands ook in 2018 weer samen op het podium staan van Forum Sittard! Noteer dus maar snel vrijdag 16 november in je agenda, want dan staan ‘The Worlds Greatest Tribute to U2’ L.A.vation uit Los Angeles én The Scientists tribute to Coldplay weer in Forum Sittard!

L.A.vation (USA)
Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A.vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als L.A.vation.

L.A.vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de vier uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits, want ze kunnen putten uit 13 bestseller- albums met songs als New Year’s Day", "With Or Without You","Beautiful Day","One, "Vertigo" en ga zo maar door!

The Scientists:
The Scientists, vernoemd naar een van hun grootste hits, is een groep van 4 muzikanten uit Midden-Limburg met een en dezelfde liefde: Coldplay. Wat ooit begonnen is als een kleine try-out is uitgegroeid tot een band die er volledig voor wil gaan. Muzikanten met stuk voor stuk de nodige podiumervaring maakt The Scientists een zeer sterke tribute band. De band neemt je mee van de beginjaren van "Parachutes" tot aan het nieuwste album "A Head Full Of Dreams". Alle elementen komen voorbij in een zeer energieke set. Dit alles maakt The Scientists dan ook een van de beste Coldplay tribute bands op dit moment. A must see for every Coldplay fan!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€18,50,- staanplaats.
€19,50,- zitplaats (balkon).
€41,00- staanplaats inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.
€42,00,- zitplaats inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Aan de avondkassa zijn de kaarten, indien beschikbaar, verkrijgbaar voor:
€23,50,- ticket only.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 21.00 uur.
Verwachte eindtijd: 00:30 uur.

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets