Tribute Night: Bruce Springsteen
Bruce Brothers

  • 13-11-2021
  • 20:00
  • concert
Tribute Night: Bruce Springsteen

The Man, The Legend, The Boss komt naar Forum Sittard! In samenwerking met Ap Art Events presenteren de Bruce Brothers een meer dan 3 uur durende show waarbij het album ‘The River’ ten gehore wordt gebracht! Noteer dus maar snel zaterdag 13 november 2021 in je agenda, want dan staat de Tribute Night: Bruce Springsteen op de planning!

A Tribute To The River
Na in 2015 het album Born To Run en in 2017 het album Darkness On The Edge Of Town integraal live te hebben gespeeld brengt Bruce Brothers dit jaar tijdens de Tribute Night: Bruce Springsteen in Forum Sittard een ode aan het 40 jaar oude dubbelalbum van The Boss: ‘The River’. Het album haalde de top 3 van de album top 100 en met Hungry Heart behaalde Bruce Springsteen zijn eerste top 10 hit in Nederland.

Bruce Brothers
De Bruce Brothers is als tributeband opgericht voor een eenmalig concert op de vooravond van het optreden van Bruce Springsteen & The E Street Band op Pinkpop 2009. Door het enthousiasme van publiek en muzikanten is Bruce Brothers inmiddels meer dan 10 jaar on the road in Nederland, België en Duitsland.

De Bruce Brothers brengen de energie, spirit en schoonheid van een Springsteenconcert tijdens een 3+ uur durende show. Na de 20 nummers van The River krijgen de Bruce Brothers gezelschap van de blazerssectie ‘Horny Horns’. Klassiekers als ‘Badlands’, ‘Thunder Road’, ‘Jungle Land’ en hits als ‘Born in the USA’ en ‘Dancing in the Dark’ maken van deze Tribute Night een ‘Glory Day’.

It’s Boss Time!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€12,50 Early Bird (Let op! Maximaal 100 tickets beschikbaar!)

€35- Early Bird inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

€15,- Voorverkoop Ticket

€37,50,- Voorverkoop Ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

€17,50 Avondkassa (indien beschikbaar)

Time Schedule
Doors open: 20.00 uur
Start show: 20.30 uur
Verwachte eindtijd: 00.00 uur

Let op:
Het betreft een sta-concert en het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets