Tribute Night: Bruce Springsteen
Bruce Brothers

  • 01-04-2022
  • 20:30
  • concert
Tribute Night: Bruce Springsteen

The Man, The Legend, The Boss komt naar Forum Sittard! In samenwerking met Ap Art Events presenteren de Bruce Brothers een tribute show waarbij klassiekers, pareltjes en hits uit het gehele oeuvre van The Boss ten gehore worden gebracht. Noteer dus maar snel vrijdag 1 april 2022 in je agenda, want dan staat de Tribute Night: Bruce Springsteen op de planning!

A 3+ hour Tribute To The Boss
Het laatste concert van Bruce Springsteen & the E Street Band in Nederland was in 2016 tijdens ‘The River Tour’. De verhalenverteller uit new Jersey trakteerde 67.500 van zijn fans op het Haagse Malieveld op een memorabele avond. Dat zat hem alleen al in de lengte van het concert: 3,5 uur, 216 minuten om precies te zijn. Net als op het Malieveld zal een behoorlijk aantal van de nummers van ‘The River’ ten gehore worden gebracht! Maar ook nummers van het album Greetings from Asbury Park, NJ, The Wild, The Innocent & the E Street Shuffle, Born To Run, Darkness On The Edge Of Town, Nebraska, Born in the USA, Tunnel of Love en High Hopes. Of de 216 minuten daarvoor voldoende zijn moet nog blijken…. 😉

Bruce Brothers
Bruce Brothers is als tributeband opgericht voor een eenmalig concert op de vooravond van het optreden van Bruce Springsteen & The E Street Band op Pinkpop 2009. Door het enthousiasme van publiek en muzikanten is Bruce Brothers inmiddels meer dan 10 jaar on the road in Nederland, België en Duitsland.

Bruce Brothers brengen de energie, spirit en schoonheid van een Springsteenconcert. De band treedt in Forum Sittard op samen met de vaste blazersectie ‘Horny Horns’. Klassiekers als Badlands, Thunder Road en The River, pareltjes als Backstreets, Spirit in the Night en Jungle Land en hits als Born in the USA, Cover Me en Dancing in the Dark maken van deze Tribute Night een ‘Glory Day’!

It’s Boss Time!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€12,50 Early Bird (Let op! Maximaal 100 tickets beschikbaar!)

€35- Early Bird inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

€15,- Voorverkoop Ticket

€37,50,- Voorverkoop Ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

€17,50 Avondkassa (indien beschikbaar)

Time Schedule
Doors open: 19.30 uur
Start show: 20.30 uur
Verwachte eindtijd: 00.00 uur

Let op:
Het betreft een sta-concert en het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets