Tribute Night: André Hazes
Een Avond Met H6

  • 06-11-2021
  • 20:30
  • concert

Fans van het Nederlandse lied opgelet! Noteer snel zaterdag 6 november 2021 in je agenda, want het sta-concert Tribute to André Hazes door ‘Een Avond met H6’ mag je niet missen! Dit wordt een ultiem meezingfestijn waarbij uiteraard alle grote hits van deze legende voorbij zullen komen.

Een Avond met H6
Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent niet ‘ Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘De hoogste tijd’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs van eigen bodem. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

In 2003 speelt Hazes zijn één na laatste concert, niet lang voor z’n overlijden in 2004. Dit concert zal herinnerd worden als één van z’n meest indrukwekkende. Hoewel zijn gezondheid niet meer optimaal is, brengt hij in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en wordt daarbij het hele concert lang bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezingen. De 13-koppige liveband – met onder meer leden uit Hazes’ begeleidingsband – van ‘Een avond met H6’ neemt het publiek nog één keer mee naar die gedenkwaardige avond in Amsterdam!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:

€17,50 Ticket

€40,- Ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 20.30 uur.
Verwachte eindtijd: 00:00 uur.

Let op:
Het betreft een sta-concert en het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets