Tribute Night: ABBA
ABBA Experience

  • 01-02-2020
  • 21:00
  • concert
Tribute Night: ABBA

Na een volledig uitverkochte ABBA Tribute Night in 2019 staat ABBA Experience ook in 2020 weer in Forum Sittard! Met maar liefst drie uur aan live muziek wordt dit een geweldige avond voor alle ‘Dancing Kings and Queens’!

ABBA Experience
ABBA Experience is de allereerste in Nederland die ooit een dergelijk eerbetoon bracht aan ABBA. De tribute band werd opgericht voor een eenmalig concert, maar het succes was zo groot dat zij inmiddels niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland bekend zijn. Ook in Scandinavië heeft men inmiddels kennis mogen maken met deze superformatie.

De unieke herkenbaarheid van ABBA kenmerkt zich door enorme muzikaliteit en loepzuivere, vaak meerstemmige, zang. De zes enthousiaste topmusici weten deze typische ABBA klanken perfect over te brengen op het publiek. Het dak gaat er gegarandeerd af! Iedereen wordt gegrepen door de energie van ABBA Experience en de onweerstaanbare sound van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€15,- staanplaats.
€37,50- staanplaats inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.
€17,50 zitplaats
€40,- zitplaats inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Aan de avondkassa zijn de kaarten, indien beschikbaar, verkrijgbaar voor:
€20,- ticket only.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 21.00 uur.
Verwachte eindtijd: 00:00 uur.

Let op:
Het betreft een sta-concert en het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets