Skinnie
Live @ Foroxity

  • 13-09-2020
  • 15:00
  • concert

Foroxity, Forum Sittard én Ap Art Events presenteren: Skinnie live @ Foroxity!

Na de presentatie van zijn cd ‘Doezend Verhaole’ in november 2019 gaat singersongwriter Skinnie uit Sittard trots en uitgebreid op tournee met zijn nieuwe, Limburgstalige liedjes. Intiem, samen met zijn vaste begeleider en gitarist Tom Lanjouw. Zijn cd Doezend Verhaole wordt inmiddels gretig opgepikt door de regionale en sociale media. Dat zit hem vooral in de aangename charme en warme klanken van zijn Limburgstalige songs.

Skinnies liedjes zijn vooral rijk aan levenservaring, geconcentreerde stillevens over de stille kracht van het alledaagse. Of over zijn parttime werk als nachtwaker in een groot hotel. Over de vele-vele verhalen, gedachten en verlangens van het grote leven, maar dan in het klein.

Liefhebbers en kenners van zijn werk weten: het is altijd aangenaam verpozen in de muziek van Skinnie. Verstilde, rijke composities vol gevoelige nootjes, technisch verzorgd spel en zijn zeer aangename, romige en koffiebruine stem. Een even artistieke als ambachtelijke vakman. Het type artiest dat een aandachtig luisterend publiek fluisterstil kan spelen met minimale middelen. Dankzij Doezend Verhaole heeft de toch al rijke Limburgse taal er weer een nieuwe troubadour bij!

Tickets

Koop je tickets bij Foroxity voor slechts €12,-!