Lotte Walda
Live @ Foroxity

  • 22-08-2020
  • 15:00
  • concert

Foroxity, Forum Sittard én Ap Art Events presenteren: Lotte Walda live @ Foroxity!

De uit Heerlen afkomstige singer-songwriter Lotte Walda is inmiddels geen onbekende meer in het regionale en landelijke popcircuit.  Afgelopen jaar verscheen haar eerste full length album “Sunflower”  dat zeer goed ontvangen wordt.  De single “Let It Flow” van dit album is inmiddels meer dan 5 miljoen maal (!!!) beluisterd via Spotify.

De carriere van Lotte Walda kent al vele hoogtepunten. Zo stond ze op Pinkpop en Parkcity Live en op vrijwel alle poppodia door heel Limburg. Ook Giel Beelen zag haar talent met als gevolg dat ze uit maar liefst 1200 inschrijvingen geselecteerd werd voor zijn bekende elftal werd opgenomen. Als eindresultaat volgde een optreden in Paradiso waar ze het podium deelde met Douwe Bob die samen met Lotte Walda haar zelf geschreven song “The Days in september” vertolkte. Deze live opname staat op Youtube en moet je zeer zeker checken.

Afgelopen jaar trad ze op in het Openluchttheater Valkenburg in het kader van 50 jaar Woodstock.  Tussen bands die het werk van Jimi Hendrix, Santana, Janis Joplin en Joe Cocker vertolkten, dook zij plots op met enkel haar gitaar.  Het nogal uitgelaten publiek viel van de ene op het andere moment stil.  Haar vertolking van ‘Beautiful People’ van Melanie deed velen een traantje wegpikken.  En dat is de kracht van deze jonge singer-songwriter.  Ze neemt haar publiek mee in haar wereld die “Let it Flow” heet.  Laat je op zaterdag 22 augustus meevoeren op haar vleugels en geniet!

Tickets

Koop je tickets bij Foroxity voor slechts €12,-!