Kwebbel & Sjnebbel
De Krisnach-merrie

  • 11-12-2020
  • 20:00
  • voorstelling

Lieve Kwebbel en Sjnebbel fans,

We zouden jullie heel graag ander nieuws vertellen, echter zoals jullie allemaal hebben meegekregen, is het in de theaters allemaal erg onzeker met momenteel maar 30 personen die per zaal worden toegelaten.

Voor de kerstshows van Kwebbel en Sjnebbel betekent dit in ieder geval dat deze NIET doorgaan op de geplande data in december, maar dat deze wordt verplaatst naar begin 2021.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar welke data. Wij hopen dat wij u daar meer duidelijkheid in kunnen geven na 8 december (persconferentie) en komen dan snel bij u terug. Zodra er weer gespeeld mag worden voor meer personen met inachtneming van de 1,5 meter, staan de dames voor jullie in de startblokken. We zullen dan de zaal zo aankleden dat het kerstgevoel weer direct bij u terug is. De show is klaar om zsm voor u te mogen brengen. Uw kaarten blijven gewoon geldig voor de nieuwe data welke wij zsm met u zullen delen.

Berichtje van de dames: Leif luuj, veer misse uch!! Veer kenne alvas verklappe dat de krisshow geweldig fantastisch komisch is gewaore… geweun ff lekker lache! Online höbbe veer veur uch nog vanalles in petto veur en mit de feesdaag dus houd feesboek in de gate. Veur noe wunsje veer uch fein feesdaag en eine gooje roetsj. Blief gezondj en pes in 2021, dan zeen veer os! 

groetjes namens Kwebbel en Sjnebbel en

Forum Sittard

Zitterd 2020

‘t is weier bienao Krismes… nao ein heftig jaor wo in alles angesj waar es angesj, maak Zitterd zich op veur eine gezèllige tied saame mit de femieje, en vrouw Kwebbel en vrouw Sjnebbel zuike zich op óm saame de krisveurbereijinge te doon. Ze raake versjtrik in eine waal hele spesjaale lock-down. Dit alles op eine einzaame krisaovend in ein vraem bienao sjpookechtig verlaote Sjtad.

Es dat gein Krisnach-Merrie wurd dan weite veer ‘t oug neit meer…

Allein veur luuj mit staole nerve, getraende lachsjpiere en ein sjterke blaos.

Tickets:
Tickets zeen allein per 2 te koup.
Zaalticket = 2 sjtuil mit taofel
Balkonticket = 2 sjtuil op t balkon.
* ’t is niet muigelik óm sjtuil of taofels te verplaatsje.

Tickets € 22,50 per persoon
*incl garderobe

Speeldata: 
Speeldata in deesember: 10-11-12-13-17-18-19-20
Aanvang: 20:00 oer

Extra matinée zóndig
13 & 20 deesember óm 14:30 oer

Tickets

Maak een keuze uit een tafel mét twee stoelen óf twee zitplaatsen op het balkon.