Het Nederlands Filmorkest
'The Best Movie Musicals' in concert

  • 27-06-2020
  • 18:30
  • voorstelling
Het Nederlands Filmorkest

Op zaterdag 27 juni 2020 presenteert Forum Sittard in samenwerking met Foroxity Filmarena een ode aan de beste filmmusicals aller tijden! Geniet van de prachtige klanken van het Nederlands Filmorkest, terwijl zij de beste muziekstukken uit o.a. La La Land, The Greatest Showman, Jesus Christ Superstar en Les Misérables ten gehore brengen in de oudste bioscoop van Sittard. Mis deze magische eerste editie niet!

Het Nederlands Filmorkest
Het Nederlands Filmorkest is een 40-koppig symfonieorkest dat begon als strijkorkest met piano en slagwerk, maar sinds dit seizoen is uitgebreid met een blazerssectie. Ook werkt het orkest regelmatig samen met professionele zangers of een koor. Het Nederlands Filmorkest staat onder leiding van Sander Vredenborg en heeft zich sinds de oprichting in 1999 gespecialiseerd in filmmuziek mét beeld. Van John Williams en Hans Zimmer tot Ennio Morricone en Howard Shore, ze spelen het allemaal!

Voorprogramma kwartet Nederlands Filmorkest
Als voorproefje op deze avond zal een kwartet uit het Nederlands Filmorkest diverse prachtige memorabele filmstukken spelen. Meer informatie over het voorprogramma volgt.

Tickets:
Tijdens deze avond hanteren wij vrije zitplaatsen.

Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€17,50 ticket only

€22,- ticket inclusief 2 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Time Schedule:
Doors open: 18.30 uur.
Start show: 19.30 uur.
Verwachte eindtijd: 22:30 uur.

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets