Het Nederlands Filmorkest
'Magic/Fantasy Movies' in concert

  • 25-06-2022
  • 18:30
  • voorstelling
Het Nederlands Filmorkest

*Deze show stond eerder gepland op zaterdag 27 juni 2020 en is verplaatst i.v.m. het coronavirus. Tickets voor zaterdag 27 juni 2020 blijven ook geldig voor deze nieuwe datum.*

Op zaterdag 25 juni 2022 presenteert Forum Sittard in samenwerking met Foroxity Filmarena een avond vol filmmuziek! Geniet van de prachtige klanken van het Nederlands Filmorkest, terwijl zij de beste muziekstukken uit o.a. Lord of The Rings & Harry Potter ten gehore brengen in de oudste bioscoop van Sittard. Mis deze magische eerste editie niet!

Het Nederlands Filmorkest

Het Nederlands Filmorkest is een 40-koppig symfonieorkest dat begon als strijkorkest met piano en slagwerk, maar sinds dit seizoen is uitgebreid met een blazerssectie. Ook werkt het orkest regelmatig samen met professionele zangers of een koor. Het Nederlands Filmorkest staat onder leiding van Sander Vredenborg en heeft zich sinds de oprichting in 1999 gespecialiseerd in filmmuziek mét beeld. Van John Williams en Hans Zimmer tot Ennio Morricone en Howard Shore, ze spelen het allemaal!

Programma:

Het programma wordt op dit moment nog samengesteld, maar we mogen wel al vermelden dat Lord of the Rings te horen zal zijn!

Voorprogramma kwartet Nederlands Filmorkest

Als voorproefje op deze avond zal een kwartet uit het Nederlands Filmorkest diverse prachtige memorabele filmstukken spelen. Meer informatie over het voorprogramma volgt.

Tickets:

Tijdens deze avond hanteren wij vrije zitplaatsen.

Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:

€17,50 ticket only

€22,- ticket inclusief 2 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Time Schedule:

Doors open: 18.30 uur.

Start show: 19.30 uur.

Verwachte eindtijd: 22:30 uur.

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets