Altijd zal ik van je houden
Een ode aan Sittards beroemdste zoon Toon Hermans

  • 15-12-2019
  • 14:30
  • voorstelling
Altijd zal ik van je houden

In 2020 is het exact twintig jaar geleden dat Toon Hermans overleed. Daarom speelt Maurice Hermans op zondag 15 december 2019 een emotionele hommage aan zijn vader met de theatervoorstelling ‘Altijd Zal Ik Van Je Houden’.

Altijd zal ik van je houden
Bijna 80 jaar geleden klom een jonge Toon Hermans op het toneel van het Forum Theater. Zo begon de schitterende carrière van Sittards beroemdste zoon. Tot aan zijn vertrek naar Amsterdam vormde dit sfeervolle theater de basis van de ‘laammaekerie van Teun’. Nu keert zoon Maurice terug naar het Forum om zijn vader te herdenken met deze voorstelling.

Maurice presenteert samen met bekende Limburgse zangers-solisten Dyanne Sleijpen, Imke Heitzer, Math Dirks en een combo o.l.v. Harrie Herfst, de bekendste liedjes van Toon. Daarnaast komen zijn mooiste gedichten en hartverwarmende, soms hilarische, anekdotes aan bod. Het wordt een voorstelling over passie, beleving, herkenning en vooral over de liefde. Speciaal voor de voorstelling werden een aantal liederen uit de latere carrière van Toon vertaald naar het Limburgs dialect.

Regie door Jerry Rijstenbil.

Tickets:
Tijdens deze middag hanteren wij vrije zitplaatsen.
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€17,50- ticket (zitplaats)

€22,- ticket (zitplaats) inclusief 2 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Time Schedule:
Doors open: 13.00 uur.
Start show: 14.30 uur.
Verwachte eindtijd: 17:00 uur.

Let op:
Het betreft een zit-concert en het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Tickets