André Rieu’s White Christmas
Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu's White Christmas.

  • 17-12-2023
  • 16:00
  • filmvertoning

Andre Rieu: White Christmas
Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu’s White Christmas. Het wordt een feest om nooit te vergeten. Vanaf het moment dat het eerste klokje gaat klingelen wordt u ondergedompeld in de unieke kerstsfeer van André’s winterwonderland.

Bewonder het prachtig versierde kerstpaleis, compleet met sneeuw, twee ijspistes, prachtige winterse taferelen, romantische verlichting, ontelbare lichtjes, 150 prachtige kroonluchters en meer dan 50 Venetiaanse kandelaars. Geniet van de sfeer van het seizoen. Zing en dans in de gangpaden op tijdloze kerstliederen, romantische walsen en prachtige liederen van over de hele wereld, zoals Jingle Bells, Ave Maria, Oh Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride, en nog veel meer!

Bioscoopbezoekers krijgen ook nog eens exclusief toegang achter de schermen, als host Pierre Rieu (André’s zoon) met André in gesprek gaat over de totstandkoming van zijn muzikale winterwonderland. Een perfect kerstcadeau voor de fans van André!

Geniet van dit gloednieuwe kerstconcert van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest vanuit het comfort van Forum Sittard. Een onvergetelijke kerstverrassing voor het hele gezin!

Tickets:
Kaarten zijn te bestellen voor:
€20,- inclusief een welkomstdrankje; Keuze uit glaasje Prosecco, Huiswijn, Fris, Bier.

Tijdschema:
Deuren open: 15.00 uur.
Start voorprogramma: 15.30 uur.
Start film: 16.00 uur.
Verwachte eindtijd: 19:00 uur. (Eindtijd bij benadering.)

Let op:
Het Forum is een cashless locatie, het is alleen mogelijk om te pinnen. Onze bar heeft een ruim assortiment aan drankjes en snack

Tickets