Emmanuelle 50th Anniversary (Avond)
De erotische film Emmanuelle maakte vijftig jaar geleden een wereldster van de Nederlandse actrice Sylvia Kristél. Nu in 4K gerestaureerd.

  • 05-10-2024
  • 20:00
  • filmvertoning
Emmanuelle 50th Anniversary (Avond)

Emmanuelle 50th anniversary
De erotische film Emmanuelle maakte vijftig jaar geleden een wereldster van de Nederlandse actrice Sylvia Kristél en is nu in 4K gerestaureerd. In de jaren zeventig deed de erotische film Emmanuelle behoorlijk wat stof opwaaien. De toenmalige Franse president probeerde de film zelfs tevergeefs te verbieden. De film kreeg een cultstatus en werd een internationaal kassucces met vele vervolgen. Emmanuelle behoort nog steeds tot de best scorende films aller tijden in Frankrijk. In deze eerste Emmanuelle film verveelt de mooie, pasgetrouwde Emmanuelle (Sylvia Kristél) zich in Thailand waar haar echtgenoot als ambassadeur veel van huis is. Ze begint aan een reeks seksuele avonturen en leert zo de fijne kneepjes van verlangen kennen.

Tickets:
Kaarten zijn online te bestellen voor:
€12,- filmticket.

Tijdschema:
Deuren open: 19.30 uur.
Start film: 20.00 uur.
Verwachte eindtijd: 22:00 uur.

Kijkwijzer:
Kijkwijzer 16 jaar en ouder.

Let op:
Het Forum is een cashless locatie, het is alleen mogelijk om te pinnen. Onze bar heeft een ruim assortiment aan drankjes en snacks.

Tickets